skip navigation

Connect

Blogs

Her finder du blogs med temaer som tendenser inden for forretnings- og privatrejser, rejsetips, innovation og teknologi, sikkerhed og tryghed, information om destinationer, ferietips og meget mere.

5 måder at forberede en vigtig arbejdsrejse på

5 MÅDER AT FORBEREDE EN VIGTIG ARBEJDSREJSE PÅ

Når du deltager i events rundt omkring i verden, er der visse forhold, du skal planlægge efter. Vi har samlet fem tips til at hjælpe dig med at undgå overraskelser i sidste øjeblik.

 

Læs mere

 

Få mere ud af dine rejseomkostninger

FÅ MERE UD AF DINE REJSEOMKOSTNINGER

Arbejdsstyrken skifter, og nye medarbejdere kommer ind på arbejdsmarkedet med forskellige krav i forhold til balancen mellem deres personlige og private behov.

 

Læs mere

 

Rejsende har ikke styr på rejseannulleringer

REJSENDE HAR IKKE STYR PÅ REJSEANNULLERINGER

Ifølge en uafhængig undersøgelse foretaget af CWT, B2B4E travel management-platformen, ligger de fleste rejseannulleringer uden for de forretningsrejsendes kontrol.

 

Læs mere

 

Rejs så ansvarligt som muligt!

REJS SÅ ANSVARLIGT SOM MULIGT!

Som det blev understreget i CWTs globale Travel Price Forecast for 2020, har klimaforandringerne indflydelse på forretningsrejser.

 

Læs mere

 

Sådan imponerer du dine VIP’er

SÅDAN IMPONERER DU DINE VIP’ER

Det kan være en stor opgave at planlægge en belønningsrejsetur eller et møde for direktionsmedarbejdere. Hvordan imponerer du den slags VIP’er, der har set alt?

 

Læs mere

 

To største bekymringer hos forretningsrejsende

TO STØRSTE BEKYMRINGER HOS FORRETNINGSREJSENDE

En CWT-undersøgelse viser, at de to største bekymringer hos forretningsrejsende fra hele verden er forringelse af familielivet og øget arbejdspres på kollegerne.

 

Læs mere

 

2020 Travel price forecast

2020 GLOBAL TRAVEL PRICE FORECAST

Tjek trends og prognoser for priser på flyrejser, landtransport og hotel, der kan påvirke dit travel management program for 2020.

 

Læs mere

 

Bæredygtighed er kodeordet for møder og events

BÆREDYGTIGHED ER KODEORDET FOR MØDER OG EVENTS

CWT Meetings & Events, den globale møde- og eventafdeling i CWT, siger i deres rapport om M&E om fremtidens trends i 2020 , at bæredygtighed fortsætter med at være en vigtig del af forretningen for branchen.

 

Læs mere

 

Positive forhold ved forretningsrejser

POSITIVE FORHOLD VED FORRETNINGSREJSER

CWT’s undersøgelse viser, at forretningsrejsende føler, at de positive forhold ved forretningsrejser opvejer de negative, både på jobbet (92 %) og derhjemme (82 %).

 

Læs mere

 

Forretningsrejser stimulerer kreativitet

FORRETNINGSREJSER STIMULERER KREATIVITET

En undersøgelse foretaget af CWT, B2B4E travel management-platformen, viser, at seks ud af ti rejsende føler sig mere kreative og produktive, når de er på forretningsrejse.

 

Læs mere

 

Gode råd til at håndtere uventede hændelser på rejsen

GODE RÅD TIL AT HÅNDTERE UVENTEDE HÆNDELSER PÅ REJSEN

Heldigvis forløber de fleste forretningsrejser upåklageligt. Men nogle gange vil du komme ud for noget uventet…. Med disse gode råd vil du være godt rustet

 

Læs mere

 

Air Trends Report

AIR TRENDS REPORT

En prognose hver anden måned fra CWT Solutions Group, CWT’s data- og rådgivningsafdeling. Prognose fra maj til juni 2019.

 

Læs mere

 

Gode råd til, hvordan du får din yndlingsplads på flyet

GODE RÅD TIL, HVORDAN DU FÅR DIN YNDLINGSPLADS PÅ FLYET

Hvad enten du er til en gangplads eller en vinduesplads, når du rejser, kan disse fire råd hjælpe dig til at sikre dig din yndlingsplads på flyet.

 

Læs mere

 

2/3 af de rejsende foretrækker vinduesplads fremfor gangplads

2/3 AF DE REJSENDE FORETRÆKKER VINDUESPLADS FREMFOR GANGPLADS

Undersøgelse fra CWT viser, at 2/3 af de forretningsrejsende foretrækker vinduesplads fremfor gangplads.

 

Læs mere

 

Predictive analytics

PREDICTIVE ANALYTICS

Carlson Wagonlit Travel har lanceret funktionaliteter til predictive analytics, hvilket forbedrer nøjagtigheden ved prognoser markant og giver meget bedre overblik over vigtige rejseparametre.

 

Læs mere

 

Let’s talk

Find out how CWT can help you

If you’re ready to learn more about how CWT can help you and also receive communications on our products and services, just fill out this form. We’ll get in touch with you to set up an appointment to talk. You can unsubscribe at any point in the future from our mailing list using the ‘unsubscribe’ link on any of our emails.

Contact us