skip navigation

5 måder at forberede en vigtig arbejdsrejse på

Når du deltager i events rundt omkring i verden, er der visse forhold, du skal planlægge efter. Vi har samlet fem tips til at hjælpe dig med at undgå overraskelser i sidste øjeblik:

  1. Kontaktoplysninger – Sørg for, at du har hurtig kontakt til alle i forbindelse med din event. Det omfatter nye kontakter og mennesker i din organisation. Du kan få behov for at kontakte en kollega for at bede om hjælp.
  2. Altid på – Din mobiltelefon er din bedste ven, så sørg for, at den er fuldt opladet op til showet, og medbring en oplader eller power bank for at være på den sikre side. Tjek også, om du har brug for andre typer stik, der er ikke noget mere irriterende end ikke at kunne oplade din telefon.
  3. Adgang til wi-fi – Du bør have adgang til wi-fi til eventen, men hvis det af en eller anden grund ikke virker, så fortvivl ikke. Din telefon kan være et fremragende værktøj i nødstilfælde.
  4. Del og fortæl – Hjælp dit firma med social media omkring eventen. Sørg for, at du har nem adgang til dine social media-apps, og del, hvad der sker, mens du bruger de tilhørende event-tags. Spørg også din social media manager, hvilke tags dit firma bruger.
  5. Et ekstra tip til event rookies – At klæde sig pænt på til en event er naturligvis helt ok. Men husk, du står op og har travlt på eventen hele dagen. Så tænk nøje over, hvad du tager på. Og når du virkelig bare vil have de smarte sko på, så medbring også lige et komfortabelt par.

Let’s talk

Find out how CWT can help you

If you’re ready to learn more about how CWT can help you and also receive communications on our products and services, just fill out this form. We’ll get in touch with you to set up an appointment to talk. You can unsubscribe at any point in the future from our mailing list using the ‘unsubscribe’ link on any of our emails.

Contact us